Deelnemen

Is jouw herenhuis de moeite waard om te bezoeken, vertel je graag over jouw passie voor die oude schoenfabriek of wil je mensen dat unieke erfgoedlandschap laten ontdekken? Meld je aan bij Herita als organisator voor Open Monumentendag en bouw samen met ons aan het grootste culturele eendagsevenement van Vlaanderen.

Wie kan deelnemen?

Herita organiseert Open Monumentendag samen met lokale organisatoren: privé-eigenaars, beheerders van monumenten, erfgoedverenigingen, gemeenten, intergemeentelijke initiatieven, …. Kortom: iedereen die iets wenst te organiseren, is welkom.

Schrijf je in bij Herita als (nieuwe) organisator en ontvang onze nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van alle nieuwtjes omtrent de voorbereidingen.

Onroerend erfgoed 

De voorwaarde om deel te nemen is eenvoudig: het gaat om onroerend erfgoed. Dit zijn monumenten, landschappen, archeologische sites of varend erfgoed (al dan niet beschermd).

Onroerend erfgoed dat op andere momenten of het hele jaar door wordt opengesteld, kan uiteraard ook deel uitmaken van het programma. Liefst is er op Open Monumentendag dat tikkeltje meer te beleven dan op andere dagen: een unieke rondleiding, een exclusief gedeelte, een bijzondere tentoonstelling, …

Openstellingen en activiteiten in het kader van Open Monumentendag zijn gratis toegankelijk op zondag 10 september.

Inschrijven

Inschrijven kan via het online inschrijvingssysteem. Klik hier om je in te schrijven. Vul zeker de juiste praktische informatie en een wervende beschrijving in want dit is jouw visitekaartje voor het publiek. Je kan inschrijven tot vrijdag 21 juli 2017. 

Weet je nog niet goed hoe het werkt, bekijk dan hier ons instructiefilmpje.

Promotiemateriaal

Om Open Monumentendag in jouw buurt te promoten, kan je vanaf 27 maart 2017 tot 31 mei 2017 gratis promotiemateriaal bestellen op http://login.openmonumenten.be. Alles wordt zo snel mogelijk gedrukt zodat je voor de zomer jouw affiches, folders etc. ter beschikking hebt. Schrijf je na 31 mei in, dan ontvang je van ons een basispakket promotiemateriaal (2 A2-affiches en 100 strooifolders). Digitale sjablonen blijven uiteraard ook beschikbaar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s