Activiteiten voor Open Monumentendag apart invoeren

Om het programma voor Open Monumentendag enigszins eenvormig en overzichtelijk te houden op onze website, vragen we om je activiteiten apart toe te voegen. Dat gaat in ons eigen inschrijvingssysteem snel en eenvoudig. Dat is immers voorzien om gemakkelijk meerdere activiteiten aan een monument of locatie te koppelen.

Meld je eerst aan bij ons inschrijvingssysteem: https://login.openmonumentendag.be.

Daarna klik je op rechts boven op ‘Toevoegen’ en vervolgens kies je om een evenement aan te maken. In het voorbeeld hieronder hebben we gekozen voor een begeleide rondleiding.

Dan kies je wanneer deze activiteit plaats zal vinden. De datum staat automatisch al op 10 september. Je moet alleen nog maar de uren aangeven.

In de volgende stap kies je op basis van je gemeente of postcode de naam van het monument waaraan je de activiteit wil koppelen.

In de volgende stappen kan je dan nog een beschrijving en eventuele bijkomende informatie toevoegen, zoals contactinfo voor reserveringen.

Dit doe je best voor alle afzonderlijke activiteiten in je programma (rondleidingen, concerten, tentoonstellingen, … ). Op die manier kunnen bezoekers b.v. ook snel en duidelijk zien of ze moeten reserveren of niet, en zo ja waar ze dan terecht kunnen.