Bezit jouw monument één van deze vier troeven?

18 Jun

De 30ste editie van Open Monumentendag is een uitgelezen kans om enkele specifieke locaties op het programma te zetten. Bezit jouw erfgoed één van de vier onderstaande troeven? Pak er dan zeker mee uit tijdens deze uitzonderlijke editie!

  1. Heeft jouw monument ooit de Vlaamse Monumentenprijs gewonnen? Proficiat! Dan heb je de geknipte reden gevonden om mee te doen aan Open Monumentendag 2018. We vieren dit jaar immers feest. En hoe meer zielen, hoe meer feestvreugde!
  2. Misschien heeft jouw erfgoedsite wel een Europa Nostra Award gewonnen? Dé gedroomde reden om deel te nemen in het kader Europees thema Erfgoed in Europa – Europa in Erfgoed.
  3. 2018 is ook het Europees Erfgoedjaar. Heb je in functie hiervan een projectsubsidie aangevraagd? Doe dan zeker mee aan Open Monumentendag en vergroot het draagvlak voor jouw project!
  4. En last but not least zouden we het heel fijn vinden om Vlaams erfgoed op de UNESCO-lijst van werelderfgoed te mogen verwelkomen tijdens deze 30ste editie van Vlaanderens grootste monumentenfeest.

Schrijf je in via het online inschrijvingssysteem. Heb je nog vragen of opmerkingen, laat het ons weten. Samen kunnen we er een geslaagde Open Monumentendag van maken!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: