Bijzondere Open Monumentendag-verhalen

14 Jun

In de Ravelse bossen ligt een goed verscholen archeologische parel: ‘Het Heike’. Dit gerestaureerde urnenveld met grafheuvels of tumuli uit de vroege ijzertijd is ongeveer 2700 jaar oud en bevindt zich in een uitzonderlijk mooie staat. Speciaal voor Open Monumentendag 2017 ontwikkelde de lokale bakker een uniek koekje: de Ravelse ‘tumuliekes’. Het koekje bleek een schot in de roos. Tot op vandaag zitten de ‘tumuliekes’ in het assortiment van bakker Koen Dillen. Heb jij ook zo’n bijzonder verhaal? Een verhaal gelinkt aan Open Monumentendag dat voorbij het reguliere programma gaat? Een uniek weetje van jouw Open Monumentendag? Laat van je horen!

We lezen je verhaal en houden je verder op de hoogte. Bedankt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: