Inspiratie voor een geslaagde Open Monumentendag 2018

18 Apr

Ben je nog op zoek naar ideeën om jouw Open Monumentendag 2018 in te vullen? Of heb je al een goed zicht op welke activiteiten je wil organiseren, maar kan je nog wat inspiratie gebruiken om je programma nog wat extra kleur te geven? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Vanaf vandaag kan je onze inspiratiegids 30 jaar Open Monumentendag, 30 ideeën om mee te doen downloaden in PDF-formaat.

In de gids vind je nuttige informatie, het verhaal achter ons feestbier Tripel 30 en een interview met twee rasechte Open Monumentendagpioniers. Daarnaast geven een aantal voorbeelden die passen in het kader van het Europees Erfgoedjaar. Of misschien kan jij wel  aansluiten bij het Stynenjaar 2018, of wil je iets extra doen voor mensen in armoede? Je leest het allemaal in deze handige digitale brochure.

 

Download hier de inspiratiegids (PDF)

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s