Ook CC De Werf blaast dit jaar 30 kaarsjes uit

26 Feb

Beeld: Geert De Wolf

Net als Open Monumentendag mag ook CC De Werf in Aalst dit jaar feest vieren! Hét cultuurhuis van de stad Aalst bestaat 30 jaar en dat moet gevierd worden. We willen in het Europees Jaar van het Cultureel erfgoed de link leggen met het bredere vrijetijdsveld en een monument als De Werf in de kijker zetten!

De Werf is een imposant gebouw. Het bevat onder andere een bibliotheek, een foyer en exporuimte en 10 publieke evenementzalen. Momenteel is De Werf nog niet opgenomen in de inventaris onroerend erfgoed, maar wie weet… misschien is dit grootse gebouw wel erfgoed van de toekomst?

Naar aanleiding  van de dertigste verjaardag presenteert De Werf de publicatie Scheuren in Cultuur. Prikkelende inzichten over lokaal cultuurbeleid in Vlaanderen. Het boek wordt voorgesteld tijdens een symposium op 5 maart. Sprekers uit diverse hoeken van de culturele sector zullen aanwezig zijn om deel te nemen aan salongesprekken en debatten. Je vindt alle informatie over het symposium hier.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: