Het Europees thema uit de doeken

23 Mei

© Philippe Van Gelooven

Dit jaar is ‘Erfgoed en Natuur’ in vijftig landen en regio’s het gemeenschappelijke thema van de Europese Erfgoeddagen. Interpret Europe – de Europese associatie voor erfgoedinterpretatie – publiceerde een inspiratiebundel Bringing Heritage and Nature to life om het thema te kaderen en aanbevelingen te doen over hoe men erfgoed kan inpassen in het geheel van programma’s.

In de bundel staan voorbeelden uit verschillende Europese landen die de link leggen tussen natuur en cultuur. Samenwerking tussen partners met verschillende achtergrond staat daarbij centraal. Men toont aan hoe dergelijke projecten een katalysator zijn voor verdere Europese integratie, en hoe de interpretatie van erfgoed daarbij helpt.

De bundel is in het Engels geschreven en mooi geïllustreerd met foto’s en grafieken. Download de bundel gratis!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: