Leer een familieactiviteit organiseren met de workshops van Studio OMD

16 Feb
©PixaShoot

©PixaShoot

Families met kinderen zijn voor Open Monumentendag een cruciale doelgroep. De kinderen van vandaag zijn het publiek en de monumentenzorgers van morgen. Maar niet alleen dat. Kinderen en families zijn gewoon een volwaardig publiek. Ze hebben recht op een aanbod op hun maat.

Maar hoe zorg je voor zo’n aanbod? En waar moet een familieactiviteit allemaal aan voldoen? Op de website voor Open Monumentendag helpt Herita je al op weg. Zit je nog met vragen of wil je graag meer uitleg, kom dan zeker naar Studio OMD en je krijgt helemaal gratis nog meer tips and tricks.

Workshop

Tijdens de workshop ‘Hoe organiseer ik iets voor families’ krijg je alles te horen over hoe je families met open armen kan ontvangen tijdens Open Monumentendag. Leer tijdens deze sessie hoe je op een eenvoudige en goedkope manier een toffe familieactiviteit organiseert, want jong geleerd is oud gedaan!

Het volledige programma van Studio OMD vind je hier.

Overtuigd? Schrijf je dan snel in.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: