Doeltreffend communiceren over jouw Open Monument? Dat leer je tijdens Studio OMD

16 Feb
(CC BY-NC 2.0) uncoolbob

(CC BY-NC 2.0) uncoolbob

Communicatie is een belangrijk middel om van Open Monumentendag een geslaagd evenement te maken. Het vraagt visie, inzicht in communicatietechnieken en natuurlijk een sterk communicatieplan. Niet gevreesd als je het nu hoort donderen in Keulen! Herita helpt je op weg met de gratis workshop ‘hoe pak ik mijn communicatie aan?’ tijdens Studio OMD.

Op deze website vind je al een heleboel handig materiaal over communicatie. Toch nodigen we je ook graag uit op Studio OMD, waar we je tijdens een interactieve en boeiende lezing nog verder op weg kunnen helpen naar een sterke communicatiestrategie.

Workshop

Twijfel je nog over jouw communicatieplan of heb je geen idee waar te beginnen? Schrijf je dan hier in voor de workshop ‘hoe pak ik mijn communicatie aan?’ Je kan met al je vragen terecht bij een communicatie-expert met jaren ervaring in de sector.

Het volledige programma van Studio OMD vind je hier. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: