Open Monumentendag 2017

14 Nov

Herita werkt achter de schermen volop aan de volgende editie van het grootste monumentenfeest van Vlaanderen: Open Monumentendag. Naar goede gewoonte vieren we Open Monumentendag op de tweede zondag van september, in 2017 is dit op zondag 10 september. Vertrouwde en nieuwe organisatoren zullen op die dag hun monument, archeologische site, landschap of varend erfgoed tonen aan het grote publiek.

De voorwaarde om deel te nemen is heel eenvoudig: het gaat om onroerend erfgoed dat op 10 september gratis wordt opengesteld. Iedereen die lokaal een rondleiding of activiteit wenst te organiseren, is welkom. Ook als privé-eigenaar kan je meedoen!

Ook in 2017 werken we met verschillende categorieën:

Via deze website en onze nieuwsbrief houden we jullie op de hoogte over nieuwigheden en organisatorische informatie.

Heb je daarnaast behoefte aan meer informatie over het inschrijvingssysteem, praktische tips bij het organiseren van jouw Open Monumentendag, concrete input voor een rondleiding op maat van kinderen,… ? In het voorjaar van 2017 organiseren we enkele infonamiddagen per provincie waarin we je graag verder helpen. Meer informatie hierover volgt!

Veel succes en tot binnenkort,

Herita team

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: